Støtte

KATTENS SOS

Saving one cat may not change the world, but for that one cat, the world will change. Ukjent.

 

 

Kattens SOS er en

frivillig forening som

jobber for at katter skal

få en høyere status i samfunnet.

Våre kjernesaker er kastrering, idmerking og informasjon om kattevelferd.

 

Kattens SOS er ikke en omplassering for

katter, men vi har 3 fosterhjem tiltenkt katter som går ute uten eier.

 

Vi holder til i

Sandnessjøen og Leirfjord Kommune på Helgeland.

 

Kontakt oss på telefon:

46 46 68 05

mellom kl 13-21.

STØTTE

Medlemskap

Som medlem hos Kattens SOS er du med oss i kampen for å øke katters status.

Det koster 250 kroner å bli hovedmedlem hos oss. Om du ønsker medlemskap så kan du sende en mail med navn og adresse til post@kattenssos.no. Du kan også overføre beløpet til kontonummer 4540 49 38294, og merk innbetalingen med medlemskap og ditt navn.

Gaver

Ønsker duå gi ett engangsbeløp til kattene og ett bidrag i kampen for katters status, så kan du føre over ett frivillig beløp til kontonr: 4540 49 38294. Merk innbetalingen hva det gjelder. Om du har et spesielt ønske du vil din gave skal gå til, feks kastreringskampanje eller feks en katteseng til en fosterhjemskatt, så fikser vi det. Skriv hva innbetalingen gjelder når du overfører, eller send oss en mail om hva du ønsker din gave skal gå til.

Grasrotandelen

Vi er med i grasrotandelen. Dette innebærer at de som spiller i Norsk Tipping kan bestemme at inntil 5 % av innsatsen skal gå til en frivillig organisasjon som står oppført i frivilighetsregisteret. Dere kan gi deres andel til oss ved å oppgi vårt organisasjonsnummer 994 065 297 neste gang dere tipper eller ved innlogg på mobil Norsk Tipping.

Adoptering

Vil du adoptere en hjemløs katt fra oss? Vi ønsker å prate med alle på telefon før vi inngår en avtale med evnt eier. Vi skriver alltid en kontrakt med eier, dette skal være en sikkerhet for katten, eier og oss som organisasjon.

Våre katter er alltid kastrert, idmerket, vaksinert og helsesjekket hos dyrlege. Vi adopterer aldri katter bort før de er minst 12 uker. I tillegg har vi ett krav til at alle katter skal holdes inne minst 3-4 uker før de slippes ut i nytt hjem. Kattunger skal holdes inne lengre, og kattene skal gradvis bli vant med utelivet sammen med eier.