Om oss

KATTENS SOS

Saving one cat may not change the world, but for that one cat, the world will change. Ukjent.

 

 

Kattens SOS er en

frivillig forening som

jobber for at katter skal

få en høyere status i samfunnet.

Våre kjernesaker er kastrering, idmerking og informasjon om kattevelferd.

 

Kattens SOS er ikke en omplassering for

katter, men vi har 3 fosterhjem tiltenkt katter som går ute uten eier.

 

Vi holder til i

Sandnessjøen og Leirfjord Kommune på Helgeland.

 

Kontakt oss på telefon:

46 46 68 05

mellom kl 13-21.

OM OSS

Kattens SOS ble startet i februar 2009 og er en relativt ny forening. På de årene vi har jobbet har vi reddet mange katter inn i varmen, i tillegg til at vi har jobbet mye med forebyggeing av hjemløshet blant katter. Vi er en liten forening og har ett styre bestående av 4 jenter. Jobben vi gjør med Kattens SOS er på frivillig basis. Vi har jobb og familie i tillegg til. Kattens SOS er noe vi bruker vår fritid på og mange ganger føler vi at døgnet skulle hatt flere timer. Det er verdt å merke seg at om man ser ett dyr som lider har alle like mye hjelpeplikt.

Adoptering

Vil du adoptere en hjemløs katt fra oss? Vi ønsker å prate med alle på telefon før vi inngår en avtale med evnt eier. Vi skriver alltid en kontrakt med eier, dette skal være en sikkerhet for katten, eier og oss som organisasjon.

Våre katter er alltid kastrert, idmerket, vaksinert og helsesjekket hos dyrlege. Vi adopterer aldri katter bort før de er minst 12 uker. I tillegg har vi ett krav til at alle katter skal holdes inne minst 3-4 uker før de slippes ut i nytt hjem. Kattunger skal holdes inne lengre, og kattene skal gradvis bli vant med utelivet sammen med eier.